Fotograf ML-FOTO, Matthias Lehnecke

Med ett öga för det konstnärliga
Vad kul att just du har hittat till ML-FOTO

Fotograf ML-FOTO

Mitt namn är Matthias Lehnecke och jag är fotograf. Jag är bosatt i Karlstad, Värmland men arbetar med hela Värmland och även Sverige som uppdragsplats och självklart världen om det skulle krävas 🙂

 

Mitt intresse för fotografering började tidigt i mitt liv och jag hade min första systemkamera vid ca 8 års ålder. Allt det är historia nu och mitt intresse har utvecklats genom åren och idag driver jag ML-FOTO.

 

För mig handlar fotografering fortfarande om att fånga det vackra i vår omgivning och det kan vara allt ifrån natur till arkitektur och inte minst människor. Min inspiration hämtar jag ifrån min familj och den värmländska naturen. Jag älskar att vara ute tidiga morgnar och sena kvällar när ljuset är som vackrast och jag fotograferar allt som råkar befinna sig framför kameran. Att jaga det perfekta ljuset och att hitta det unika i en bild handlar om kreativitet, teknik och övning men när allt stämmer då uppstår magi!

 

Är du intresserad av mina tjänster eller bilder så tveka inte på att kontakta mig! Jag lovar att svara så snart jag kan!

 

Tack för din uppmärksamhet och jag hoppas du fortsätter njuta av allt som finns på min hemsida!

Väl mött,

Signatur

Fotograf, Matthias Lehnecke

Godkänd för F-skatt

Kontakta mig nu

ML-FOTO i det sociala

Det vackra finns överallt! Öppna ögonen och se vad som finns omkring dig!