Nyfödd

Livets början
Det finns inget mer skört och vackert än ert nyfödda barn

Fotograf: ML-FOTO

Allting har en början och det är lätt att glömma bort att skapa minnen för livet i det “lyckliga kaos” som råder precis innan man ska föda eller precis efter man har fött sitt lilla mirakel. Det är dock ett helt unikt ögonblick i era liv som är väldigt fint att föreviga och se tillbaka på med hjälp av fina fotografier.

Fotografering av nyfödd bebis, fotograf: ML-FOTO

Nyfödd – Minnen för livet

 

Putande läppar, små fingrar och tår, tyngdlösa ögonfransar och underbart hår. De första dagarna av din nyfödda lilla skatt, är några av de mest värdefulla. Få upptäcka en gränslös kärlek, starkare än all kärlek du någonsin upplevt. Viljan att låta tiden stå stilla, så att du kan få bo i ögonblicket denna överväldigande kärlek, lyckan och känslorna ger, för evigt.

 

En nyföddfotografering bör hållas så snart som möjligt efter födseln, den bästa tiden att fotografera är de första 5-12 dagarna. Då sover de flesta bebisarna i längre perioder, och chanserna till att få de vackra och ljuvliga poserna som jag eftersträvar är stora.

 

Det brukar ta upp till två-tre timmar att göra en nyföddfotografering, allt sker på bebisens villkor. Det finns gott om tid för blöjbyten och amning, absolut ingen stress. Ni ska känna att ni är trygga hos mig i min fotostudio och säkerhet är min största prioritering och mitt mål är att skapa naturliga, tidlösa bilder, som ni kan bära med er i åratal.

Nyföddfotografering, fotograf: ML-FOTO

Bilderna är ju fantastiska! Tack snälla! - Catherine med Maja och Mila, nyföddfoto

Jag hjälper er gärna med en nyföddfotografering (newborn) och informerar er  självklart kring allt ni behöver veta. Mitt mål är att ni ska känna  er bekväma och trygga i situationen, det är då vi kan skapa underverk tillsammans. Innan en fotografering  kommer vi tillsammans överens om hur vi ska genomföra fotograferingen, t.ex. om det ska vara inne eller ute, vad vi ska ha på oss mm så ni vet exakt vad som ska hända och vad vi kan förvänta oss.

Vet du vad du är? Du är ett under, du är unik. Under alla år som har gått har det aldrig funnits ett barn som du - Pablo Casals