Gravid

Ett mirakel är på väg
Glöm inte bort att ge er själva en gåva inför framtiden

Fotograf: ML-FOTO

Allting har en början och det är lätt att glömma bort att skapa minnen för livet i det “lyckliga kaos” som råder precis innan man ska föda  sitt lilla mirakel. Det är dock ett helt unikt ögonblick i era liv som är väldigt fint att föreviga och se tillbaka på med hjälp av fina fotografier.

Graviditeten skapar minnen för livet

Gravid – Ögonblick att minnas

 

En graviditet är inte bara början på ett nytt liv, det är början på en magisk resa. En kvinna blir “mamma”, en man blir “pappa” och ett par blir en “familj”. Genom att boka en gravidfotografering, får ni ett perfekt tillfälle att få en minnessak av den dyrbara tiden och skapandet av nytt liv. Det handlar om att dokumentera denna underbara minnesvärda tid, på det sätt du vill komma ihåg det.

 

Den bästa tiden att utföra en gravidfotografering är mellan vecka 32-36, men de är helt individuellt.

Det var såååå många fina bilder, tusen tusen tack!!!☀️
Det svåraste blir för Tomas o mig o välja vilka bilder vi ska ta - Lina & Tomas, gravidfoto

Jag hjälper er gärna med en gravidfotografering och informerar er  självklart kring allt ni behöver veta. Mitt mål är att ni ska känna  er bekväma och trygga i situationen, det är då vi kan skapa underverk tillsammans. Innan en fotografering  kommer vi tillsammans överens om hur vi ska genomföra fotograferingen, t.ex. om det ska vara inne eller ute, vad vi ska ha på oss mm så ni vet exakt vad som ska hända och vad vi kan förvänta oss.

Vet du vad du är? Du är ett under, du är unik. Under alla år som har gått har det aldrig funnits ett barn som du - Pablo Casals