Bröllop

Två människor — En resa — Gemensamma drömmar
Vi skapar livslånga minnen från er stora dag

Fotograf: ML-FOTO

Ett bröllop är en resa, en resa som ni gör tillsammans för er kärlek till varandra. För mig börjar resan i det ögonblick du kontaktar mig. Nu får vi lära känna varandra och när vi vet att vi har en perfekt passform för varandra, det är då det roliga börjar! Jag kommer att samla in all tänkbar information jag behöver från er; vem är vem i er familj, vilka är era personliga detaljer, vad ni gillar och ogillar. Jag kommer att hjälpa er att gå igenom ert schema och justera det till perfektion och jag kommer att utforska och spana efter en underbar plats för era bröllopsbilder.

Två vägar som möts i en gemensam resa

Provfotografering för att känna på

 

Vi bokar in provfotografering/konsultation för att få er att testa på att stå framför kameran så att ni lättare kan slappna av när det är dags. Vi får även här möjlighet att prata om detaljer och bolla idéer inför er stora dag.

Från förberedelse till fest

 

Er stora dag är äntligen här! Min insats under er stora dag kan variera väldigt mycket, allt beroende på hur mycket ni vill att jag dokumenterar, vilket vi bestämmer gemensamt under våra möten.

 

Under dagen sker en mängd spännande och roliga moment där jag kan vara med och ofta börjar det med förberedelser hos t.ex. frisör/make-up medans killarna gör sig i ordning på annan plats. Min uppgift är att dokumentera alla små detaljer och ögonblick för att försöka fånga känslan både hos tjejerna och killarna inför den stora stunden. Efter det går vissa brudpar vidare med en “first look” där bruden och brudgummen möts för första gången, ett väldigt spännande och romantiskt ögonblick. Ofta fotar vi sedan porträtt antingen både före och efter vigsel eller enbart före vigsel, det bestämmer vi tillsammans. Sen är vi framme vid dagens stora moment! Det är dags att säga “ja” till varandra. Jag dokumenterar vigselakten och när den är klar så fotar jag ofta mingel och gratulationer för att sedan fortsätta med ytterligare porträttbilder innan middagen drar igång. Middagen är oftast en lite lugnare del av dagen för min del då jag enbart fotar viktiga moment såsom tal. I anslutning till middagen ser jag gärna att jag får ytterligare en möjlighet att fota porträtt av er i det underbara kvällsljus som råder sommartid. Efter det är det fest och galej! Då släpper ni loss ordentligt och jag är med och fotar om ni önskar

 

I stort handlar det om att fånga allt på er bröllopsdag, att vara ett steg före, få folk att skratta och samordna med alla bakom kulisserna för de bästa möjliga bilderna. Mitt viktigaste fokus är att få fantastiska och vackra bilder av er på er bröllopsdag!

Bröllopsfotografering Sandra & Jonas 2017, fotograf: ML-FOTO

Min personliga touch

 

När er stora dag är över börjar nästa fas i mitt arbete. Alla bilder kommer nu att säkerhetskopieras innan min process för grundurval och redigering påbörjas. Nu får jag möjlighet att sätta min personliga touch på bilderna, självklart utifrån era önskemål, och när jag har gjort ett grundarbete så förevisas bilderna för er via ett onlinegalleri med egen inloggning. Ni får nu gott om tid att göra ert urval av favoritbilder och efter ert urval och min slutredigering så görs en ny säkerhetskopia på allt. Jag kommer att fixa ett personligt bildspel med de bästa bilderna och hjälpa dig och din familj att beställa utskrifter så att det blir de långvariga minnen vi är ute efter.

Stora dagar med stor känsla
Låt dig inspireras av andras stora dag