Bröllop

Er stora dag närmar sig!

Fokus på er och er kärlek!

 

MLEtt bröllop är en resa, en resa som ni gör tillsammans för er kärlek till varandra. För mig börjar resan i det ögonblick du kontaktar mig. Nu får vi lära känna varandra och när vi vet att vi har en perfekt passform för varandra, det är då det roliga börjar! Jag kommer att samla in all tänkbar information jag behöver från er; vem är vem i er familj, vilka är era personliga detaljer, vad ni gillar och ogillar. Jag kommer att hjälpa er att gå igenom ert schema och justera det till perfektion och jag kommer att utforska och spana efter en underbar plats för era bröllopsbilder.

Bröllopsfotografering, fotograf: ML-FOTO

Vi bokar in provfotografering/konsultation för att få er att testa på att stå framför kameran så att ni lättare kan slappna av när det är dags. Sen handlar det om att fånga allt på er bröllopsdag, att vara ett steg före, få folk att skratta och samordna med alla bakom kulisserna för de bästa möjliga bilderna. Mitt viktigaste fokus är att få fantastiska och vackra bilder av er på er bröllopsdag!

Vi är superduper nöjda med din insats som fotograf på vårt bröllop! Från första kontakt till leverans av bilder har du varit professionell och samtidigt personlig, något vi verkligen uppskattat! - Stina & Johan

Priser från 4750 SEK

Priser från 4750 SEK

Jag kan erbjuda en mängd olika färdiga paket och skräddarsydda lösningar från 4750 SEK

Mer om alternativ och priser

Allting kommer därefter att säkerhetskopieras innan urval, redigering och ny säkerhetskopia tas. Jag kommer att fixa ett personligt bildspel med de bästa bilderna och hjälpa dig och din familj att beställa utskrifter så att det blir de långvariga minnen vi är ute efter.

 

Låter det intressant? Tveka inte på att höra av er så pratar vi vidare kring era tankar och ideér!

Det finns ingen bot för kärleken, annat än att älska mer - Thoreau