Barn är underverk
De rätta ögonblicken med unika känslor

Fotograf ML-FOTO

Barnfotografering handlar om att iaktta och vänta in de rätta ögonblicken, ögonblicken när verkliga känslor kommer fram. Barn är på många sätt lika men ändå väldigt unika. Precis när man tror att man har förstått dem visar dem upp en helt ny oväntad sida av sig själva, vilket gör varje fotosession till en spännande upptäcksresa. Det kräver tålamod, intuition, kunskap och engagemang för att locka fram det nära och personliga, men när kontakten finns där så uppstår helt magiska situationer.

Barn- och familjefotografering, fotograf: ML-FOTO i Karlstad

En fotografering kan se ut på många olika sätt men basen och det vi söker efter är alltid berättande, känslor och relationer. Vi vill fånga unika “ögonblick i tiden” och det handlar då inte bara om ögonblick när alla är glada med stora leenden utan vi är lika intresserade av att ta bilder på ett raseriutbrott med tårar och ledsna miner (självklart är inte det lika förekommande :)).

På samma sätt jobbar vi med olika platser och blandar naturligt ljus med mer konstgjort ljus. Vi kan fotografera precis vart som helst!

Barn- och familjefotografering, fotograf: ML-FOTO i Karlstad

Ettårsfotografering med “Smash The Cake”

 

Vill ni göra något speciellt och riktigt roligt när ert barn fyller ett? Passa då på att föreviga ert barns första födelsedag med en smash the cake-fotografering. Vi börjar fotograferingen i finkläder med olika rekvisita för en traditionell ettårsfotografering, för att efter en liten stund plocka fram den berömda tårtan!  Det kommer att finnas ballonger, pom poms och vimplar för att göra fotograferingen extra kalasig. En smash the cake-fotografering är jätterolig och kladdigt blir det, men så mycket skratt bjuds det på!

Du är så bra med barnen! Vilket tålamod! - Kristina med familj

Inför en barnfotografering

 

Inför varje barnfotografering vill jag förbereda mig på allra bästa sätt och kommer därför behöva  ställa ett antal frågor till er kring er och ert/era barn. Det kan handla om enkla frågor kring ert barn, vad det gillar, vad vi kan förvänta oss etc. På så sätt kan jag skapa mig en bild av fotograferingen och föreslå hur vi skulle kunna genomföra den på bästa sätt. Jag kommer även komma med praktiska råd kring kläder, tillbehör, mat/dryck, ja allt som behövs för att det ska flyta på så smärtfritt som möjligt!

Familjefotografering: ML-FOTO i Karlstad

Vad kan jag hjälpa er med?

 

Det finns egentligen inga begränsningar för vad jag åtar mig för uppdrag. Har ni någon rolig, tokig idé? Vad kul! Vi testar och ser hur det går! För mig är alla barn, genom hela livet så det handlar om många händelser som jag kan närvara vid:

Dop/Namngivning

Födelsedag/Kalas/Smash The Cake

Livsstil (Lifestyle)

Konfirmation

Student

Aktivitet/Sport

Bal

Försäkringsärenden

Vi är alla jätte nöjda med bilderna så ett Stort tack och otroligt bra jobbat!! Vi lär återkomma vid andra tillfällen! - Ulrika