Jelena & Anders- Bröllopsfotograf ML-FOTO

 

Jelena och Anders gifte sig i Kroppkärskyrkan i Karlstad där familj och vänner deltog för att sedan tillbringa tid tillsammans hemma hos Jelena & Anders. Bröllopsfotograf ML-FOTO närvarade vid vigsel och festligheter och nedan följer en beskrivning av dagen samt förevisning av bilder.

 

Årets första bröllop och vilken start på året! Jag fick den stora äran att fotografera vid Jelena & Anders vigsel i Kroppkärskyrkan  i Karlstad men låt oss först ”backa bandet” lite ?

 

Jelena och Anders kontaktade mig i början av 2018 och undrade om jag var intresserad av att hjälpa dem med lite bilder på deras bröllopsdag och självklart ville jag det. Vi träffades en snöig vinterkväll och började prata igenom deras stora dag. Då deras bröllop innebar att familjerna samlades för första gången på länge så var ett stort önskemål att ta mycket familjebilder tillsammans med bådas respektive familjer så vi diskuterade mycket kring hur och var vi skulle genomföra det. Efter en härlig kväll tillsammans så hade vi en “grand plan” för deras dag och vi skulle höras när vi närmade oss den stora dagen för att göra slutplanering utifrån väder mm.

 

Inför bröllopet så hördes vi av som planerat och bestämde oss för att försöka genomföra en stor del av porträtt- och familjefotograferingen inomhus i deras lägenhet då det skulle bli relativt kallt så jag började planera för att ta med studioutrustning mm till bröllopet.

 

På bröllopsdagen träffades vi vid kl 12.30 som bestämt och vigseln skulle starta kl 13 så vi hann fota lite innan vigseln och jag fick en chans att lära känna familjerna. Jag hade varit på plats i god tid för att prata lite med prästen och se lite hur ljuset var i kyrkan mm då jag aldrig fotat just där förut. Allt kändes väldigt mysigt och intimt med enbart närmaste familjen på plats så när vigseln startade så fotade jag dem med en varm känsla i kroppen. Vigseln var väldigt fin och känslosam med mycket sång och skratt, precis som det ska vara och precis som Anders sa precis innan vigseln så är den här dagen det största som hänt i deras liv!

 

Efter vigseln så fotade vi lite snabbt utanför kyrkan då jag kände att vi hade ett väldigt fint ljus och jag hittade en fin vägg att använda som bakgrund. Den här delen var helt oplanerad men det gick otroligt bra och Jelena och Anders fann sig snabbt i situationen och njöt av varandra som man och fru. Vi avslutade även med att kasta brudbuketen 🙂

 

Efter det så begav vi oss gemensamt av mot Jelena och Anders lägenhet där de hade röjt och fixat en fin liten hemmastudio. Jag satte snabbt upp de ljus som behövdes och vi körde sen på med lite mer porträtt- och familjebilder innan vi avrundande min insats. Det var otroligt kul och härligt att få fota dem och hela familjen tillsammans!

Jag vill avslutningsvis bara  önskar er all lycka och välgång i framtiden och jag hoppas vi ses någon gång igen i framtiden! Stort tack för förtroendet och för att jag fått lära känna er!

 

Vi är väldigt nöjda med Matthias arbete. Efter att vi hade haft den första personliga kontakten så visste vi direkt att vi hade hittat rätt fotograf. Han lyssnade på våra ideér samt kom med egna förslag och hur vi skulle kunna genoföra fotograferingen på bästa sätt. Även om vi var lite stela till en början så mjukade han upp oss och lyckades föreviga oförglömliga ögonblick på våran bästa dag! Tack från våra hjärtan för en underbar insats!- Jelena & Anders med lilla Vinni