Janne & Sandra- Bröllopsfotograf ML-FOTO

 

 

Janne & Sandra gifte sig borgerligt i Karlstad och bröllopsfotograf ML-FOTO var med och fotade bröllopsporträtt inför vigseln. Porträtten togs på Sandgrundsudden i Karlstad och nedan följer en beskrivning av deras dag samt att utvalda bilder visas upp.

 

Årets sista bröllop och vilket avslut på året! Jag fick den stora äran att fotografera porträttbilder till Janne & Sandras borgerliga vigsel i Karlstad men låt oss först ”backa bandet” lite ?

 

Janne och Sandra kontaktade mig under hösten och undrade om jag var intresserad av att hjälpa dem med lite bilder på deras bröllopsdag och självklart ville jag det. Janne och Sandra äger en liten söt terrier vid namn Elsa som de gärna ville ha med på fotograferingen och vi började bolla lite ideér kring hur och var vi skulle fotografera. Vi visste redan då att vädret kunde spela oss ett spratt så vi diskuterade både inne- och utebilder och hur vi skulle genomföra det. Vi bestämde att vi skulle köra fotograferingen på förmiddagen runt kl 10 och vi hade maximalt två timmar på oss att ta bilderna. Vi hade lite olika platser vi kunde tänka oss att fotografera på så allt var klappat och klart inför fotograferingen. Bröllopsparet skulle komma till Karlstad dagen innan och vi höll kontakten under veckan före bröllopet. Vi såg då även att det skulle bli relativt kallt och om vi hade tur så skulle det bli lite snö. Brudparet var dock lite osäkra på om det skulle gå att genomföra en utomhusfotografering med tanke på kylan men vi bestämde oss ändå för att göra ett försök.

 

På bröllopsdagen träffades vi vid kl 10 som bestämt men fick göra en liten justering då brudgummen hade glömt slipsen i Umeå och var tvungen att smita iväg till Hugos Herr för ett snabbt inköp av slips ? Vi hade inför fotograferingen pratat om att fota på Sandgrundsudden och bestämde när vi träffades att vi kör på det! Jag kände direkt när jag träffade Janne & Sandra att det här kommer bli kanon då de var så fina tillsammans och hade en underbar kemi och glädje och det toppades av lilla Elsas närvaro.

Vi gick bort mot parken och började mer eller mindre att fota direkt med planen att fota i kortare omgångar och försöka värma oss däremellan. Det funkade kanon och solen började kika fram och gav fotograferingen lite underbar värme och framför allt ett gudomligt ljus! Jag hade en så mysig och genuin stund med Janne och Sandra tillsammans med deras terrier Elsa vilket syns i de fantastiska bilder vi fick till under ganska kort tid tillsammans ?

 

Jag vill avslutningsvis bara  önskar er all lycka och välgång i framtiden och jag hoppas vi ses någon gång igen i framtiden! Stort tack för förtroendet och för att jag fått lära känna er!

 

Vi blev väldigt nöjda med Matthias bilder. Vädret denna dag var väldigt fint (om än lite kallt ;-)) och Matthias kändes väldigt engagerad och lyckades fånga det fina ljuset, just denna speciella förmiddag. Även om vi är ovana att stå som modeller fick Matthias oss att känna oss bekväma och avslappnade. Dessutom var Matthias lyhörd inför våra idéer och hade rekat väder och platser i förväg så att fotograferingen kändes individuellt anpassad för oss. Dessutom var det inga problem ha med hunden på några bilder, vilket vi uppskattade. - Janne & Sandra