Emma & Andreas – Bröllopsfotograf ML-FOTO

 

 

En underbart solig sommardag i juli 2020 gifte sig Emma & Andreas på Storön utanför Otterbäcken. Bröllopsfotograf ML-FOTO deltog vid porträtt, vigsel och gratulationer. Nedan följer en beskrivning av dagen med tillhörande bilder.

 

När ens gamla arbetskamrat och vän hör av sig och frågar om man vill fota deras bröllop så finns det inte så många andra svar än JA, SJÄLVKLART! Fy fasiken vad skoj! Och på den vägen är det 🙂

 

Bröllopet skulle ursprungligen ha ägt rum i närheten av Karlstad men blev flyttat till Storön utanför Otterbäcken. Historien kring ön är att Andreas familj har stuga på ön och är fantastisk fin. Ön i sig är en gammal semesterort för anställda på Bofors som senare har sålts av och numera ägs av olika privatpersoner och företag. Det finns ingen fast förbindelse med land så man måste ta sig dit via båt. Nog om platsen, det handlar ju ändå om Andreas och Emma!

 

Andreas och Emma, vad ska man säga mer än att de är så himla fina människor! Jag och Andreas har jobbat ihop i många år och känner varandra väl. Jag har följt deras relation från sambo till familj med hus och två barn och under förra året frieri och nu sluts cirkeln med ett bröllop mellan de två. Bröllopet skulle vara intimt med endast de närmaste i familjen och vänskaran och skulle genomföras utomhus på en udde ut mot vänerhavet. Allt blev så perfekt och det finns så otroligt mycket mer att säga men jag låter bilderna tala för sig själva då det syns i varenda blick och beröring hur mycket de betyder för varandra!