Anna & Luiz – Bröllopsfotograf ML-FOTO

 

Ett vackert sommarbröllop i Karlstad Domkyrka med festen på Stadshotellet i Karlstad fotograferat av bröllopsfotograf ML-FOTO.

 

Ibland sprakar det verkligen mellan två människor och så upplevde jag det verkligen med Anna & Luiz!

 

Anna & Luiz kontaktade mig under våren 2018 för att kolla om jag var tillgänglig för att fota deras bröllop som skulle äga rum den 28:e juli senare samma år. Vi började diskutera lite smått vad de tänkt sig och bestämde oss sen ganska snabbt för att höras lite längre fram mot sommaren för att boka in ett konsultationsmöte. Tiden gick snabbt och det var ganska snart dags för vårt möte. Vi hade bestämt oss för att träffas i Stadsträdgården en skön sommareftermiddag i juli. Jag var i ganska god tid och hann sätta mig lite vid cafeét och vänta och fundera lite kring upplägget. Jag hade inte tidigare träffat varken Anna eller Luiz så jag visste inte riktigt vem jag letade efter men såg efter ett tag ett par som kom mot mig hand i hand och såg så där härligt kära ut och förstod direkt att det var dem. Mycket riktigt var det så och vi satte oss tillsammans och började prata om alla möjliga detaljer och jag ställde en mängd frågor för att verkligen fånga deras tankar kring dagen. Båda Anna & Luiz spelar fotboll och var väldigt fotbollsintresserade och det gladde mig lite extra att höra att Anna spelar för Råtorps IF då jag själv bor på Råtorp (Forza Råtorp!!! :)).

 

Efter mötet hade vi en klar bild hur bröllopsdagen skulle se ut och hur mitt engagemang skulle vara så jag kände mig väldigt trygg inför den stora dagen så nu var det bara att vänta in det hela. Under tiden jag väntade så hann jag besöka domkyrkan för att reka lite och jag var även och kollade lite extra i Stadsträdgården då vi skulle genomföra vår porträttfotografering där. När vi närmade oss dagen så började vädret att svika oss lite så vi pratade även en del om vad vi gör om det regnar och vi kom fram till att vi kunde använda oss av Stadshotellet i Karlstad då de skulle hålla festen där senare på kvällen.

 

När dagen väl var inne så träffades vi som planerat på plats vid kyrkan och jag gjorde mig redo att börja fota. Anna & Luiz hade inte sett varandra inför vigseln vilket gjorde ögonblicket när de såg varandra för första gången lite extra spännande och roligt! Anna hade en fantastiskt vacker bröllopsklänning med ett ordentligt släp och hon såg verkligen prinsesslik ut när hon gled ner för gången i kyrkan för att möta Luiz för första gången under dagen. Ett fantastiskt vackert ögonblick som jag kommer minnas länge.

 

Efter vigseln så var det dags för lite gratulationer och familjebilder utanför kyrkan och efter det så körde vi lite bilder på följe och bestmans utanför kyrkan innan vi drog vidare till Stadsträdgården. Under tiden som vigseln pågick så började molnen dra in över Karlstad och det lutade allt mer åt regn men vi körde på så gott vi hann i parken och hann ta en mängd underbara och okonventionella bilder på brudparet innan dropparna började komma. Vi drog då till hotellet och avslutade med lite bilder i hotellets lokaler och jag hann även med att vara med på brudskålen innan min del av dagen var klar.

 

Mina intryck av dagen är varma och glädjefyllda och det är magiskt att få ha varit med och se två unga människors kärlek till varandra när den är som vackrast.  Jag är oerhört tacksam att jag fick möjligheten och förtroendet att fotografera Anna & Luiz på deras stora dag!

 

Jag vill avslutningsvis bara önska er, Anna & Luiz, all lycka och välgång i framtiden och jag hoppas vi ses någon gång igen i framtiden! Stort tack för förtroendet och för att jag fått lära känna er!

 

Vi gillade Matthias från första stund. Han kändes trygg och erfaren i sitt arbete. Vi behövde aldrig fundera på något för det märks att han vet vad han gör. Och nu har vi bilder som vi kommer vara nöjda med resten av livet 🙂 Vi kommer definitivt återkomma när det blir andra stora stunder och kan varmt rekommendera Mathias till alla! - Anna och Luiz